Svetsnings- och rörarbeten från Humppila

Vi tillverkar rörledningar och gör svetsarbeten för industriella behov i hela Finland

Humppila Pipe Oy är ett företag som har specialiserat sig på svetsning och rörarbeten i Humppila. I över 40 års tid har vi utfört industriell svetsning och tillverkning av rörledningar och maskiner med stor framgång, för stora företags behov i Finland, och även i Norden. Våra största kunder inkluderar Valmet.

Vårt företag är beläget i Humppila, men vår service sträcker sig till hela landet, där kunden finns. Läs mer om våra tjänster och kontakta oss!

Professionella, kvalificerade svetsare och rörinstallatörer till din tjänst

Vår personal är välutbildad och kan utföra mycket krävande uppdrag. Varje svetsare har ett PED-certifikat (ett standardkvalitetscertifikat för svetsare) och företaget har även en Welding Qualification Record / WPQR som garanti för kvalitetssäkring för många olika metoder och material. Vi utför entreprenader i enlighet med alla kvalitets- och säkerhetsbestämmelser och andra överenskommelser.

Be om information om nödvändiga svets- och rörarbeten samt underhållsuppdrag i ditt objekt. Vi diskuterar gärna närmare om dina behov och vilken typ av tjänster som är mest lämpliga för just ditt företag.